Screens

Screens

De screen is een zonwering die veel gebruikt wordt bij bedrijfspanden en kantoren. Een screen is te vergelijken met een rolluik. Het verschil is dat een screen buiten wordt bevestigd. Een rolluik zou buiten en binnen kunnen maar neemt uw zicht naar buiten wel weg. Bij de screen is dit niet het geval. De screen beschermt u tegen de felle zon en tegen inkijk maar u behoudt uw contact met de buitenwereld. Deze zonwering is zeer prettig om uw zicht op een beeldscherm te vergroten en voor verkoeling te zorgen. Screens zijn er in verschillende kleuren. Bedrijfspanden gebruiken de screen om een uniforme uitstraling te creƫren. In Duiven komt dit steeds vaker voor.

Installeren

Een screen is zeer gemakkelijk te installeren. Het is te vergelijken met een cassette die u moet installeren aan de buitenkant van het raamkozijn. U bent welkom in onze showroom in Duiven om een kijkje te nemen.

Onderhoud

Het onderhoud van deze zonwering is zeer eenvoudig. De bediening wordt elektrisch aangedreven waardoor dit niet snel fout kan gaan. Het scherm is opgewassen tegen slechte weersomstandigheden. Groot onderhoud stelt u uit door het scherm goed te houden.

Mocht u advies nodig hebben, staan we klaar in ons filiaal in duiven. Hier kunt u zich laten inspireren en adviseren.